Marknadsföring

Drönarfotografering och video för marknadsföring

Ta marknadsförings- och reklammaterial till nya höjder med högkvalitativ drönarfoto och video från UAS Pandion. Våra EASA -certifierade och fullt försäkrade UAV-piloter kan ta högupplöst video, 360° panoramabilder och mer för att skapa majestätiska, lockande och fängslande marknadsförings- och mediekampanjer.

Inventering av skog. upptäcka granbarksborre och vindfällor.

Fördelar med dronefotografering för marknadsföring och media

  • Markera området runt en fastighet, till exempel närliggande attraktioner eller vacker natur.
  • Visa unika vinklar på en fastighet.
  • Visa virtuella rundturer.
  • Uppdatera webbplatser med nya högupplösta bilder, panoramafoton och videor.
  • Skapa högkvalitativt tryckt material och broschyrer med fantastiska fotografier av din fastighet.

Drönarfoto- och videotjänster

Medan marknadsföring och media är populära användningsområden för drönarfotografering, finns det många andra användningsområden för detta innovativa medium. Våra högupplösta bilder och videor kan användas för en mängd olika ändamål, såsom:

  • Bedömning av stormskador på mark och egendom.
  • Bestäm behovet av takreparationer och byggnadsrestaurering och underhåll.
  • Övervaka framstegen på bygg- och byggarbetsplatser i fågelperspektiv.
  • Inspektera landskapsarkitektur, parkeringsplatser, utrustning och andra tillgångar för att utvärdera förhållandena.

Brancher vi hälper

Vi tillhandahåller omfattande flygfotograferings- och videotjänster till många branscher, vilket utökar räckvidden för våra bildfångningstjänster långt bortom marknadsföring och media.

Fastighetsmäklare

Drönarfotografering för fastighetsmäklare och fastighetsbolag håller på att bli en allmänt använd resurs för dem som vill förbättra hur de marknadsför sin fastighet. Sälj eller hyr bostäder och fastigheter snabbare med högupplösta bilder som visar upp omgivningen, lyfter fram bekvämligheter och ger fastigheten bästa möjliga fördel.

Konstruktion

Våra drönarpiloter kan ta bilder och video som används för att samla in data, spåra framsteg och skapa imponerande time-lapse-videor som visar början av projektet till slutförandet. Vår webbplatsövervakning håller också intressenter och investerare uppdaterade och informerade om framstegen.

Hotell och gästfrihet

Locka fler gäster till ett hotell, en semesterort eller en semesterplats med vackra flygbilder och videor som visar upp lägets skönhet och bekvämligheter i spotlight, och fängslar tittarna omedelbart.

Försäkringar och skadereglerare

Inspektera tak och andra svåråtkomliga områden på ett säkert sätt med flygbilder som ger närbilder av storm, brand och andra typer av egendomsskador.

Statliga myndigheter och kommuner

Allt kan inte inspekteras visuellt. Termiska, multispektrala och topografiska vyer från drönaravbildning stöder en mängd avancerade inspektiondata. Drönare utrustade med värmekameror kan upptäcka skillnader i temperatur som kan indikera ytförsämring, sprickor eller andra brister.

Välj UAS Pandion för drönarfoto och video

UAS Pandion är ett nationellt företag med ett stort nätverk av piloter som är  godkända enligt Transportstyrelsen regler. Piloterna leds av  erfarna projektledare som arbetar för att uppfylla dina behov i enskilda projekt och återkommande uppdrag. 

UAS Pandion har snabba handläggningstider, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa leveranser.