Golfbanor

Fotografering och kartläggning av golfbanor

UAS Pandion tillhandahåller drönartjänster för golfbanor. Marknadsföringsvideor, inspektioner för underhåll och kartläggning.

Flygfoto för golfbanor

Flygfotografering ger golfbanor möjlighet att marknadsföra sin anläggning på ett häpnadsväckande sätt.

Vid marknadsföring av sin anläggning har golfbanor utmaningen att kunna visa anläggningen på ett inbjudande sätt samtidigt som de visar detaljer för att hjälpa spelare att fullända sitt spel.

Drönarfotografering av golfbanor hjälper golfbanor att snabbt och prisvärt ta flygbilder och omfattande markdata. Bilderna och data som samlas in kan användas för att hjälpa spelare att ta kontroll över sitt spel och ger  fantastiska bilder för användning på digitala plattformar och tryckta broschyrer.

Utöver marknadsföring hjälper insamling av data via drönare för underhållet av golfbanor.

Fördelarna med att använda drönare

  • UAS Pandion kan skapa det ultimata galleriet med foton eller videor. Ni får en uppsättning filer som är optimerade för webben och sociala medier.
  • Vi skapar en karta av flera sammansatta foton av hela golfbanan. 
  • UAS Pandion kan skapa videor för marknadsföring av golfbanan. 

Underhåll, planering och utbyggnad av golfbanor

Kvaliteten på en bana är direkt relaterad till skicket på dess greener. Med hjälp av drönarbilder och video kan UAS Pandion förenkla underhållet och förbättringen av en golfbana. Vi har en mängd avancerade drönarsensorer tillgängliga, som  LiDAR-sensorn, som vi använder för att skanna stora områden av land, vilket ger lantmätare data för att skapa konturfiler, 3D-kartor och mer.

  • Omfattande översyn av banorna. Känn till skicket på dina greener och fördela resurser (arbetskraft/vatten) mer effektivt.
  • Bevattning och banans hälsa. Upptäck bevattningsproblem som inte syns vid inspektioner vid marknivå.
  • Planera och utöka med grundlig data. Se helheten för att göra om och/eller planera golfbanans utbyggnad, t.ex. avverkning av träd och val av byggplats. Med våra avancerade sensorer kan vi hjälpa till med kartläggning och kartläggning samt inspektioner och övervakning av byggprojekt.

Välj UAS Pandion

UAS Pandion är ett nationellt företag med ett stort nätverk av piloter som är  godkända enligt Transportstyrelsen regler. Piloterna leds av  erfarna projektledare som arbetar för att uppfylla dina behov i enskilda projekt till återkommande uppdrag. 

UAS Pandion har snabba handläggningstider, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa leveranser.